Informatieavond voor Duitse werkgevers met Nederlands personeel

Op donderdag 24 mei 2018 organiseert KroeseWevers, Neuenhaus Advies en het Grensinfopunt EUREGIO een informatieavond. Tijdens deze avond wordt u geïnformeerd over de actualiteiten en (aanstaande) veranderingen in wet- en regelgeving. Daarnaast worden er diverse onderwerpen behandeld die voor u als werkgever met Nederlandse werknemers van belang zijn. 

Als u als Duitse onderneming Nederlandse werknemers in dienst hebt of in dienst wilt nemen, is het belangrijk dat u zich goed laat informeren over de fiscale en financiële gevolgen. U wilt immers voorkomen dat uw werknemers voor vervelende verrassingen komen te staan. KroeseWevers zal stilstaan bij de fiscale aspecten voor grensarbeiders en grensondernemers. Neuenhaus Advies zal u informeren over de gevolgen bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Daarnaast praat Euregio u bij over de sociale verzekeringen. Na de presentaties is gelegenheid tot het stellen van vragen en kunt u in gesprek met een van de specialisten bij de informatiestands.

Wij willen u en uw Nederlandse werknemers graag uitnodigen op donderdag 24 mei 2018 in Coevorden.

Programma:
18.45 uur – 19.00 uur: Inloop
19.00 uur – 19.20 uur: Presentatie Neuenhaus Advies
19.20 uur – 19.40 uur: Presentatie Grensinfopunt EUREGIO
19.40 uur – 20.00 uur: Presentatie KroeseWevers
20.00 uur – 21.45 uur: Vragen

Locatie:
Donderdag 24 mei 2018: EVI, Vosmatenweg 7, 7742 SX te Coevorden

Aanmelden:
De informatieavond is voor alle deelnemers kosteloos. Aanmelden kan via dit formulier bij KroeseWevers of via een mail aan Neuenhaus Advies.

Nachrichtenarchiv